Що означає ім'я Ірина

Ім'я давньогрецького походження походить від богині давньогрецького пантеону Εἰρήνη (Ейрена) - богині миру. Також від  εἰρήνα - "мир, спокій".

Ірина: характер та доля

У дитячі роки Ірина самостійна й рішуча. Прагне більше перебувати в товаристві батька, ніж матері. Має гарні здібності, і навчання не жадає від її особливих зусиль. Здатна реально підходити до оцінки навколишньої її дійсності. Любить читати фантастичні романи й детективи, захоплюється спортом. Проливати сльози, співпереживаючи героям книги, ніколи не буде, тому що почуття сентиментальності їй не властиве, навпаки, у її характері присутня жорстокість. Після закінчення школи для Ірини важливим моментом у житті стає придбання спеціальності, а потім і професійний ріст. Відповідально підходить до виконання будь-якої роботи. Товариська, швидко встановлює контакт із незнайомими людьми. У компанії поводиться вільно, не відмовиться випити вина. Краще почуває себе серед чоловіків, у жіночому товаристві їй стає нудно.

Ірина у коханні та шлюб

Ірина - влюблива натура, але голови в захопленнях не втрачає, завжди прагне зберегти незалежність. До вибору чоловіка підходить ґрунтовно. Буде відданою, вірною дружиною й буде користуватися повагою чоловіка й дітей. У заміжжі Ірина ніколи не підкоряє повністю своє життя інтересам чоловіка й домівці. Професійна діяльність у її житті завжди відіграє істотну роль. Ірина вміє добре готувати, захоплюється модними системами виховання дітей.