1909 | 06 | ЧЕРВЕНЬ | 25 червня 1909 року. Народився Том ПАРКЕР. Том ПАРКЕР
(Томас Ендрю) /Tom PARKER/
(1909 - 21.1.1997),
на прізвисько Полковник. Протягом 22 років був менеджером Елвіса ПРЕСЛІ, зробивши його всесвітньо відомим. Дата й місце народження Полковника покриті таємницею.

Деякі джерела стверджують, що він народився 26 червня в Голландії, його справжнє ім'я Андреас Корнеліус ВАН КУЙК і в Америку емігрував парубком. Сам Паркер стверджував, що він народився в Хантингтоні (шт. Західна Вірджинія) 25 червня, а губернатор Невади Боб МІЛЛЕР на честь 85-річчя Паркера проголосив день 25 червня 1994 року Днем Полковника Тома Паркера.

Перш ніж стати найвідомішим менеджером у світі шоу-бізнесу, Паркер працював зазивалою на пересувних ярмарках і карнавалах, організував свій цирк із поні, а на початку 40-х років навіть працював ловцем бродячих собак у Флориді. Своє прізвисько Полковник одержав після того, як в 1948 році губернатор Луїзіани Джиммі ДЕВІС привласнив йому за заслуги почесне звання полковника.

Характерною рисою образа Паркера була величезна кубинська сигара, поки лікарі не заборонили йому паління. До останніх днів Полковник вів активну консультаційну діяльність, любив читати біографічну літературу й захоплювався грою на ігрових автоматах у казино Лас-Вегаса, у якому прожив останні роки.