Що означає ім'я Вікторія

Це ім'я походить від латинського слова "victoria", що в перекладі означає "перемога".

Вікторія: характер та доля

Вікторія найчастіше схожа на батька. У дитинстві вона трохи повільна й у дитячих іграх рідко буває заводилою. Любить, коли батьки читають їй книжки, але сама довго не хоче вчитися читати. Зовні спокійна, урівноважена, балакучістю не страждає, іноді замикається в собі.

У молодості Вікторія стає більше жвавою, починає стежити за собою. Через сором'язливість і внутрішню непевність її спроби самоствердитися приймають іноді вигадливі форми. Вона може зробити дуже яскравий макіяж, одягти занадто коротку міні-спідницю, надмірно зухвало поводитися на танцях. Така демонстративність стане однієї з основних рис характеру дорослої Вікторії. Серед товаришів по службі, з появою начальства вона може проявляти активність і діловитість, але одержавши відсіч, швидко втрачає запал і стає такою, як звичайно.

Професію Вікторія вибирає таку, де не потрібно спілкування з людьми й де результат залежить тільки від неї самої. Вона може стати манекенницею, фотомоделлю.

Вікторія у коханні та шлюбі

Чоловіка вибирає особливо ретельно. Це пов'язане з дуже високими вимогами до майбутнього чоловіка. До того ж Вікторія проявляє нерішучість, коли мова заходить про якийсь важливий крок у її житті. Навіть вийшовши заміж, продовжує сумніватися - чи правильно вона вчинила.

Упевненість у собі їй допоможе знайти чоловік, після чого Вікторія невпізнанно перетвориться. Вона стане довірливою, відвертою, буде сильно любити й буде готовою на будь-які жертви заради чоловіка.