Що означає ім'я Альфред

Альфред - давньоанглійське ім'я, що означає: рада, рішення, розум, мудрість; буквально: гарний радник.

Альфред: характер та доля

Характер у ранньому дитинстві впертий. Альфреди хворобливі, у них слабкі легені й горло. У школі вчаться добре, слухняні, сильні в математику, історії. Не виділяючись спочатку нічим у середовищі своїх однолітків, згодом стають лідерами. Сміливі й розважливі одночасно. Віддані близькими. Нікому не нав'язують своєї думки.

"Зимові" Альфреди дуже суперечливі. Люблять сперечатися й доводити своє. У дозрілих літах досить влюбливі. Довго не женяться, тому що висувають значні вимоги до майбутніх дружин. Бувають двічі одружені. Егоїстичні й незалежні, у них сильна "тяга до зміни місця". Люблять повчати. З "зимовими" людьми часто конфліктують. Дуже добре ставляться до батьків, завжди допомагають їм. Де хитрістю, де дипломатичністю, а також завдяки незвичайній працьовитості домагаються міцного положення в суспільстві. Серед них можна зустріти інженерів, лікарів, артистів, композиторів, військових, адміністраторів, журналістів, письменників і філософів.

Найчастіше довго не можуть розкрити свій талант, перепробують багато різних професій, поки знайдуть себе. Емоційні й уперті. "Літні" Альфреди сексуальні.