Ім'я це латинського походження, означає: войовничий, подібний до Марса.

Хлопчики з таким ім'ям ще в дитинстві дивують однією якістю: вони дуже обов'язкові й усе, що починають, доводять до кінця, хоча багато хто з них замкнуті, нерішучі й боязкі. По натурі вони домосіди, вічно клопочуть по господарству.

Люблять рибний лов, займаються спортом. Друзів підбирають із розбором. Скромні, прагматичны, розважливі. Беруться за будь-яку справу. "Зимові" - зі складним характером, люблять сперечатися по дріб'язках і доводити свою правоту. Багато читають. Часто неуживчиві, і тому, незважаючи на явні здібності, мало процвітають у житті.

Бувають двічі в шлюбі, і тільки в другому їм вдається створити сім'ю. У них золоті руки, вони господарські, прекрасно водять машину й самі ремонтують її. З них виходять гарні підприємці. Успішно вони освоюють і професії слідчого, водія, лікаря, кінооператора, столяра. Є серед них і священнослужителі.

"Літні" - скромні, нерішучі, часом їм не вдається реалізовувати свій талант. Дуже товариські й гостинні, люблять поговорити по телефону. Наділені політичним даром, малюють. "Осінні" - розважливі, у сім'ї - лідери. Воліють жити разом з батьками. Роблять прекрасну кар'єру.