Що означає ім'я Наталя, походження імені

Ім'я походить від латинського слова "natalis" - рідна, також народжена, рожденна.

Наталя: характер та доля

У дитинстві Наталя - життєрадісна дитина. Любить грати й пустувати, вигадниця - у відомих іграх буде намагатися придумати щось нове і цікаве, щоб було ще веселіше. У шкільні роки проявляє бурхливу активність. Вона добре вчиться, прагне стати відмінницею. Устигає брати участь у всіх громадських справах, любить чути похвалу на свою адресу.

У неї добрий і веселий характер, вона рішуча й діяльна. Здатна захистити слабкого й скривдженого. Недоліком є її нетерпимість до критичних зауважень - може раптово спалахнути через сказані мимохідь декілька слів.

Наталя у коханні та шлюбі

Заміж виходить рано. Вибираючи майбутнього чоловіка, серйозних коливань не відчуває. Всі члени родини будуть почувати себе улюбленими й потрібними їй. Наталя гостинна сама й любить подорожувати. У рідкі хвилини відпочинку може захоплюватися малюванням або грою на гітарі.

Наталя - самолюбна людина й похвала для неї є наймогутнішим стимулом у житті. Чоловікові необхідно частіше користуватися цією слабістю своєї дружини, і в той же час постаратися назавжди позбутися від звички робити зауваження й давати цінні вказівки по всяких дрібницях. Це дуже дратує Наталю, вибиває її із працездатного стану.