Що означає ім'я Діана

Діана - божественна (від латинського deus — бог). У давньоримському пантеоні - богиня Місяця й полювання, у давньогрецькому пантеоні Діані відповідає Артеміда.

Діана: характер та доля

Ростуть спокійними, добрими й слухняними дітьми. Вони покладливі, чуйні до чужого горя й дуже жалісливі. Маленькій Діані не раз дістається від мами за те, що приносить додому бездомних кошенят. Ім'я Діана звучить твердо, і в характері цієї дівчини дійсно досить прагматичності, твердості й навіть упертості. Завдяки цим якостя(від м їй вдається домогтися життєвого успіху. Разом з тим Діана-добра людина, вона, як і в дитинстві, чуйна й завжди готова безкорисливо допомогти людині, що потрапила в лихо. Однак обдурити Діану нелегко, вона наділена прекрасною інтуїцією.

Співчутлива сама, вона не терпить людей холодних, байдужних, що вважають себе "урівноваженими". Діана - гарна господарка, гостинна й хлібосольна. Її улюблені кольори: блакитний, фіолетовий, чорний.

"Зимові" - з важким, трохи чоловічим характером, вони вперті, завжди зроблять по-своєму, навіть якщо розуміють, що неправі; із власною матір'ю не ладять. Вони безперечні лідери й у будинку, і на роботі, де в них багато друзів, в основному - чоловіки.

Рішучі й упевнені в собі - візьмуться за будь-яку справу й виконають її. Уміють швидко прихилити до себе людей, але так само швидко й без жалю розлучаються, якщо зажадають обставини. Часто бувають у шлюбі двічі.

За професією Діани: інженери, креслярки, акторки, балерини, перукарі, педагоги, кравчині, модельєри, мистецтвознавці.