Що означає ім'я Арсеній

Ім'я Арсеній у перекладі з давньогрецької "Αρσένιος" означає мужній.

Арсеній: характер та доля

Добрі за характером, ці хлопчики не завдають турбот батькам. Добре вчаться, з однолітками конфліктують мало. Товариські, але другом назвуть не кожного. Ранимі й чутливі. Займаються музикою, але під тиском батьків.

Люблять тварин, тримають у будинку собак, але лінуються доглядати за ними. Взагалі ці хлопчики хочуть робити тільки те, що їм подобається, для цього можуть і прибрехати. Часто потрапляють у безглузді й двозначні ситуації, які самі ж створюють.

"Літні" Арсени - небалакучі, воліють слухати, що говорять інші. По природі своїй вони не лідери. Їм важко просуватися по службовим сходам, і якщо роблять кар'єру, то тільки завдяки батькам. "Зимові" - спритні, сміливі у вчинках, але дуже вперті, і це ускладнює їм життя. Займаються спортом, але без помітних результатів.

"Осінні" Арсени - хитрі, розважливі, працьовиті й акуратні. Цінують дружбу, але нічого не стануть робити безкорисливо для іншого. Будують плани, найчастіше далекі від реальності. Уживчиві, але якщо посваряться, довго тримають образу й ніколи не зроблять першого кроку до примирення. Нерідко женяться двічі. "Осінні" Арсени звичайно повторюють долю своїх батьків. За професією вони конструктори, спортивні тренери, лікарі, кухарі, художники, архітектори, водії, юристи. Деякі з них присвячують себе служінню Богу. Колекціонують стародавні ікони, книги, монети. .