Сусанна схожа на батька й зовні, і впертим характером.

Самостійна з пелюшок і наділена багатьма здатностями, батькам потрібно лише вчасно дати їм розвитися. Добре вчиться в школі, багато читає, займається музикою, танцями. Сусанна чутлива й ранима, вона нелегко сходиться з незнайомими людьми й дуже важко переносить розрив із друзями. Найбільш уперті "зимові" Сусанны, їхня впертість і норовистість - причини багатьох ускладнень у відносинах з людьми, перешкода в сімейному житті. Дуже працьовиті, до одержимості, "осінні" Сусанни. Вони розважливі, не роблять необдуманих учинків. Гарні господарки, їхній будинок - повна чаша. Уміють ладити з людьми.

"Весняним" власницям цього імені нерідко не везе в першому шлюбі, хоча, перш ніж вийти заміж, вони встигають добре вивчити свого обранця. Вони дратівливі й неговіркі, не можуть постояти за себе. По ранках люблять ніжитися в постелі. Домувальниці й ласунки.

Особисте життя Сусанни завжди трохи закрите для стороннього ока, вона не стане з подругою ділитися інтимними переживаннями, не буде вести розмови на тему сексу. Велелюбна, та коли справа доходить до постелі, виявляється фригідною. Має високий ступінь чутливості, особливо якщо це стосується ураженого самолюбства. Образу стримати не зможе.

Сусанна прагне затвердити себе, домогтися високого положення в суспільстві, найчастіше їй це вдається завдяки незвичайній працьовитості, хоча її місце на службових сходах не завжди відповідає рівню отриманої освіти.