Що означає ім'я Максим

Ім'я походить від латинського слова "Maximus", що означає "найбільший". Ім'я Максимус було поширене в давньому Римі, саме так звали головного героя фільму "Гладіатор".

Максим: характер та доля

У дитинстві Максим не приносить батькам і вчителям ніяких турбот. Він добре вчиться, у нього нормальні відносини з однолітками. Читає різні книги, і в нього розвивається багата уява. Із задоволенням ходить у театр на дитячі спектаклі. У дорослого Максима може не все ладитися.

Йому не вистачає вольових якостей, упевненості в собі, завзятості й напористості. Він позбавлений "пробивних" здатностей і до того ж має звичку у всьому сумніватися. Але незважаючи на ці недоліки, Максим відкритий до спілкування людина. Він доброзичливий, завжди готовий надати допомогу. Намагаючись побачити в людині тільки гарне, Максим погано відрізняє гарних людей від поганих. Не ставить перед собою мети зробити кар'єру, але, захопившись якою-небудь справою, може домогтися значних результатів.

Максими успішно працюють будівельниками. ковалями, фотокореспондентами, учителями. Можуть бути політиками.

Максим у коханні та шлюбі

Максим рано починає звертати увагу на дівчат. До вступу в шлюб уже має великий досвід спілкування з жінками. Терплячий і не буде квапити дружину, коли вона надовго затримається перед дзеркалом. Здатний перенести й нервовий зрив у дружини, викликаний неприємностями на роботі. Але терпінням його не слід зловживати - воно не безмежне.

Любить спілкуватися з дітьми. Охоче водить їх у дитячий садок і на прогулянки, читає їм казки й допомагає робити уроки. З батьками дружини відносини складаються благополучно. У шлюбі вірний.