Що означає ім'я  Адольф

Адольф - давньогерманське ім'я, що складається з двох частин: «adal» (благородний, шляхетний) і «wolf» (вовк); Дослівно перекладається як "шляхетний вовк".

Адольф: характер та доля

Характер з раннього дитинства складний, упертий. Схожі на матір, але потім стають ближчі до батька - і зовні, і по характеру. У школі вчаться добре, люблять грати в шахи, футбол, настільний теніс. Читають багато пригодницьких книг, у них гарна пластика, вони сміливі, незважаючи на ранимість характеру.

Підбирають собі друзів самі. Цікавляться й у вільний час займаються нумізматикою, люблять майструвати. Обов'язкові й не терплять, коли до них спізнюються на зустріч. Уміють переконувати, але не стануть нікого просити. Це дуже допитливі люди з розвиненою уявою; фантазери. "Зимові" - гарні організатори, їм можна доручати будь-яку складну роботу, вони виконають її точно й акуратно. Не люблять їздити у відрядження. "Осінні" - розважливі, не роблять необдуманих кроків. "Літні" - ранимі, замкнуті, воліють слухати, ніж говорити (останнє стосується й телефонних розмов). Незважаючи на замкнутість, ніколи не відмовляться від запрошення в гості.

Адольфи дуже талановиті й успішно працюють у самих різних галузях. Серед них є банкіри й працівники мистецтв, інженери і ювеліри, водії й лікарі. Деякі стають видатними письменниками. "Осінні" досягають значних висот у науці - це люди, фанатично віддані справі.

Адольф у коханні та шлюбі

Адольф одружується пізно, вибирає дружину спокійну, не любить, коли йому щось бурхливо доводять, робить тільки те, щоприносить їм задоволення. Їм подобається збирати гриби, готувати з них смачні страви - вони гарні кулінари. Життя ведуть одноманітне.