Що означає ім'я Аліна

У перекладі з латинського: інша, чужа (звідси англійське alien - чужий). За іншою версією ім'я походить від давньогерманського імені Аделіна - "благородна" (adal — «благородний»).

Аліна: характер та доля

Аліна - хвороблива в дитинстві дівчинка, дуже дратівлива, уперта й зухвала, що не терпить ніяких зауважень. Часто виховується в неповній родині, однією матір'ю, а от характер вона успадкувала від батька, та й зовні схожа на нього. У неї гарна пам'ять, вона швидко схоплює почуте й у школі Аліна вчиться добре.

Вона любить малювати й читати історичні романи. Аліна самолюбна, прагне всіма командувати, конфліктна й умудряється в школі зіпсувати відносини мало не з усіма вчителями, та й з матір'ю постійно свариться через дрібниці. Воліє дружити із хлопчиками. З віком характер цих жінок трохи пом'якшується, стає більш спокійним, хоча багато рис: упертість, нетерпимість, здатність переходити з однієї крайності в іншу, зберігаються. Навколишні іноді знаходять її хитрою, однак у відносинах із чоловіками їй бракує гнучкості: обов'язково скаже щось собі на шкоду, про що варто було б промовчати.

Аліна вміє себе подати, намагається завжди виглядати привабливо. Вона-модниця з гарним смаком. Умудряється з нічого зробити оригінальний туалет і не забуде змусити навколишніх звернути на нього увагу. Вона взагалі любить похвалитися.

Аліни – здібні люди. Працюють вони в різних галузях, є серед них інженери й художники, лікарі й продавці, журналісти й архітектори, музиканти й педагоги, хоча остання професія, з огляду на невитриманий характер таких жінок, їм протипоказана.

Ім'я пасує Водоліям, Овнам, Стрільцям, Терезам і Ракам. Не рекомендується називати так Риб, Близнюків і Скорпіонів.

Аліна у коханні та шлюбі

Заміж Аліни виходять пізненько, у них народжуються дівчатка, схожі на батька, але з характером матері. Вони непогані господарки, дуже гостинні, однак зі свекрухою ужитися не можуть. Характер цих жінок такий, що їм краще жити нарізно не тільки зі свекрухою, але й зі своїми батьками.