Незалежний, чоловічий характер цього маляти починає проявлятися рано: вона смілива, витривала, рішуча, у школі воліє водитися із хлопчиськами, навіть стрижку любить "під хлопчика". Спортивна, займається плаванням, гімнастикою. Одночасно ці дівчатка ранимі й вимагають до себе делікатного підходу.

"Зимові" - перекірливі й неуживчиві, можуть чинити на зло. Люблять перебувати серед дорослих і слухати їхні розмови. У них розвинена уява, вони вразливі, вірять у сни, гадання. Захопливі натури. "Літні" - м'якші, це скоріше " домашні" жінки. Відмінні господарки, охайні, акуратні, у будинку в них все блищить. Прекрасно готують ( а от посуд мити не люблять!). Проте, у першому заміжжі їм не щастить, не можуть ужиться зі свекрухою. "Осінні" - дуже рухливі, піддані різким змінам настрою й стресам. Гостинні й самі охоче ходять у гості. З лінню, по ранках не проти поспати подольше, навіть професію вибирають таку, щоб не потрібно було рано вставати. Втім, здобуваючи одну спеціальність, часто працюють по іншій .

Зворушливо люблять свійських тварин, тримають їх у будинку. За професією: педагоги, офіціантки, художники-дизайнери, акторки, модельєри, екскурсоводи, інженери, провізори.