Глорія означає: щастя .

Характер цих рухливих, усюди встигаючих дівчат - материнський, хоча зовні вони схожі на батьків.

У дитинстві часто хворіють, у народжених навесні - слабкі легені. Глорія талановита, допитлива й начитана, не позбавлена й поетичного дару, із задоволенням присвятить подрузі або другові вірш до дня народження. Вона товариська, але для спілкування частіше вибирає чоловіків і користується в них успіхом. Глорія впевнена в собі, візьметься за будь-яку незнайому справу, що зовсім не виходить, що вона доведе її до кінця. "Зимові" - із трохи нестійкою психікою, запальні, деякі з них піддані інфекційним хворобам. Вони добре сходяться з людьми, а от із власною матір'ю не можуть знайти спільну мову. Люблять далекі відрядження, дуже легко ставляться до грошей. Одягаються модно і яскраво.

"Осінні" розважливі, усе роблять без зайвого поспіху, так само докладно, не кваплячись, вибирають собі супутника життя. Це легкі й приємні в спілкуванні люди, необразливі, що вміють оцінити тонкий жарт і відгукнутися на нього.

Вибирають професії архітектора, педагога, журналіста, юриста, телефоністки, перекладача, акторки, гримера, мистецтвознавця.