Як правило, це слабкі діти, неспокійні, з поганим апетитом, піддані простудним захворюванням, з нестійкою нервовою системою.

У шкільні роки вони стають запальними, упертими, суперечать учителям, часто роблять на зло їм і батькам. Воліють дружити із хлопчиками, ніж зі своїми перевесницями. У них з'являється сміливість, навіть зухвалість - в образу себе не дадуть.

Займаються спортом (плаванням, тенісом), щоправда, без помітних результатів. По характеру Аза схожа на матір, але не може знайти з нею взаєморозуміння й ближче за духом до батька, на якого дуже схожа зовні. У дорослої Ази характер практично не змінюється. "Зимові" - з нелегкою вдачею, часто роблять нерозважно, принципові. Дуже влюбливі й чуттєві, але особисте життя їх складається важко.

Ці жінки не скупі, скоріше їм властиве марнотратство. Одягаються яскраво.Їхньої професії: лікар, бухгалтер, спортивний тренер, інженер, перукар, друкарка, офіціантка, педагог, експедитор.

У шлюбі вони бувають двічі і є звичайно матерями дочок, украй рідко-синів. Гарні господарки, непогано водять машину. У родині верховенство належить Азі.