Ім'я-Тадей, від єврейського — «похвала».

Якщо людину звуть Тадей, то яскраво вираженими рисами його характеру будуть працьовитість і наполегливість. Його практично неможливо застати в неробстві, тому що він завжди чимось зайнятий: щось робить, винаходить, ремонтує. Чоловік з таким ім'ям цікавиться не тільки інформацією, пов'язаної з його професією або захопленнями. Наприклад, ця допитлива людина цікавиться політикою, любить про неї поговорити, висловити своє ставлення до інших подій. Спілкуватися з ним на цю тему досить цікаво. Природні таланти дрімають в ньому досить довго і відкриваються, коли Тадею стукне за 30. Це добрий, слухняний, поступливий чоловік, який, тим не менш, через дрібниці може несподівано для всіх спалахнути. Крім того, він великий ревнивець і однолюб, що далеко не завжди радує жінку, до якої він запалився почуттями. Відрізняється більшою акуратністю, виглядає завжди охайно, навіть якщо знаходиться вдома і його ніхто не бачить.

"Зимові" Тадеї - сміливі, наполегливі і в чомусь навіть безрозсудні люди, готові в боротьбі за справедливість кидатися грудьми на амбразуру. Ці якості дуже ускладнюють їм життя і роблять недовірливими. "Зимові" Тадеї - як правило, спортивні чоловіки.

Кохання та шлюб.

Власник цього імені дуже ревнивий і нерідко може вибухати через дрібниці. Жінок в ньому приваблює-оригінальність суджень, акуратність в побуті і вміння стежити за собою, властиве далеко не всім чоловікам. Тадеї які народилися взимку, часто є — сміливими, наполегливими і кілька безрозсудними люди, які заради справедливості, готові кидатися грудьми на амбразуру. Потрібно зауважити, що ці якості дуже ускладнюють їм життя і роблять – недовірливими.