Гаррі - англійська форма старофранцузького імені Генрі.

Хоча маленький Гарик часто хворіє, особливих турбот батькам він не приносить. У школі в нього багато друзів - Гарик не прагне верховодити ними, він терпимий і скоріше занурений у себе. Ці хлопчики обдаровані багатьма талантами: вони непогано малюють, конструюють авіамоделі, ліплять, грають у шахи, дуже здібні до математики й до мов.

Схожий на матір, і з віком ця подібність стає особливо помітною. Упертий і незалежний характер Гаррі не заважає йому бути щасливим у шлюбі, тому що він має достатньо терпіння.

Однак Гаррі - ревнивий чоловік, він себелюбний і здатний сперечатися із дружиною через дрібниці. Дружини ж у цих чоловіків, як правило, - дуже емоційні особи зі складним характером "Зимові" - найбільш талановиті й досягають найбільших висот, потрапляючи в русло життя. Зовні вони завжди спокійні й люблять спокій, розмірений уклад життя. Якщо вони розлучаються, то вдруге вже не одружуються. У їхній сім'ї лідери - дружини. Люблять добродушно жартувати над друзями; дуже гостинні, люблять застілля й шумні компанії. Прості в спілкуванні й залишаються такими, навіть ставши начальниками. Добрі й часом страждають через свою надмірну чуйність.

"Літні" - особливо добрі, але піддаються шкідливим звичкам і самі мучаться цим. "Весняні" - часто хворіють у ранньому дитинстві, дорослічаючи, стають сильними, витривалими, але надто впертими. Добре водять машину й люблять самі ремонтувати її. Трошки буркуни. Сексуальні й довго не одружуються.