Що означає ім'я Арнольд

Ім'я Арнольд давньогерманського походження і означає "орлина сила", від. arn, ("орел") і wald ("влада, сила").

Арнольд: характер та доля

Маленький Арнольд у дитинстві дуже дратівливий, упертий і завжди бажає бути першим. Зовні більше схожий на батька, а характером пішов у матір. Характер же в Арнольдів, особливо "зимових", непростий. У школі встигають непогано, особливо даються математика й фізика. Занадто прямолінійні, тому нерідко конфліктують із учителями.

Живуть замкнутим життям, нікого близько до себе не підпускають. У них умілі руки, добре розвинена уява, за що б не узялися, усе доводять до кінця. Однак по службі просуваються повільно, особливо "зимові". Вибирають професії інженера, рентгенолога, актора, режисера. Перший шлюб часто буває недовговічний, другий - більш вдалий. Доля не балує "літніх" Арнольдів - до старості вони можуть стати інвалідами. Надмірна помисливість не робить їхнє життя щасливим. "Зимові" - з важким характером, але не позбавлені здібностей. Працьовиті й завзяті в досягненні мети, однак надто дратівливі й уперті.

Важко сходяться з незнайомими людьми й важко переживають розрив із друзями. Вони й самі знають недоліки свого характеру, але стати іншими їм заважають упертість і брак гнучкості. Більше пов'язані з технічними професіями.