Джастін ТІМБЕРЛЕЙК
/Justin TIMBERLAKE/
(1981),
американський співак, колишній вокаліст хлопчакового гурту N'Sync. Його відносини із Брітні СПІРЗ так довго обговорювалися всіма кому не лінь, що навіть вони самі зрозуміли, що не пара.

Нещодавно почав пробувати себе в якості актора кіно. Знявся у кількох фільмах.

Народився 31 січня 1982 року в США в штаті Теннесі, місті Мемфісі. Цікаво, що саме тут народилися зірки світового масштабу такі кумири як Преслі і Льюїс. Однак, кумиром Джастіна був ніхто інший як Майк Джексон. Ще в ранньому дитинстві Тімберлейк захопився музикою і танцями. У дванадцять років Джастін вже з'явився на дитячому шоу, де в цей же час брали участь такі зірки як Брітні Спірс, Крістіна Агілера і також його колега по групі N'Synс. Саме ця група вивела його до вершини популярності.

Джастін не тільки бере участь в групі, але і вчиться в школі плюс до цього проходить спеціальний курс акторської майстерності. До цього часу його починають впізнавати на вулицях, що було також пов'язано з тим, що до нього відчувала ніжні почуття Брітні Спірс. Вже до 2001 року група N'Synс випустила два альбоми, які користувалися дуже великою популярністю. Треба сказати, що Тімберлейк сам писав пісні своїй групі, і саме вони стали популярними і улюбленими. Також в цей час відбувається скандальне розставання Джастіна Тімберлейка з Брітні Спірс за яким слідкував увесь світ.

31 січня 1981 року. Народився Джастін ТІМБЕРЛЕЙК.

З 2002 року фактично Джастін починає свою сольну кар'єру, і як підсумок випуск дебютного альбому, тому починають сипатися нагороди як з рогу достатку: кілька нагород MTV в номінаціях, серед яких були «Краще чоловіче відео», «Краще поп-відео». Паралельно Джастін співпрацює з групою Black Eyed Peas і в результаті отримує Греммі. Також Тімберлейк встигає дуже активно зніматися в кіно і займатися своєю улюбленою ресторанним бізнесом. Однак з 2005 року Джастін йде з кіно, і всю свою увагу зосереджує на своїй сольній кар'єрі. І в 2006 році випускає альбом, в якому беруть участь такі зірки як Рік Рубін, Тімбаленд і учасник групи Black Eyed Peas, Снупп Догг і Неллі Фуртадо.

Цікаві факти:

Вдома у Джастіна проживають кішка Еллі і собака Оззі.

Його прізвиська: «кудряшка», «кучерявий», «малюк» і «містер привабливість».

Джастін обожнює баскетбол і особливо матчі за участю улюбленої команди Orlando Magic.

Улюблене свято Тімберлейка - Різдво.

Джастін Тімберлейк баптист.

31 січня 1981 року. Народився Джастін ТІМБЕРЛЕЙК.