У США заснована Національна бейсбольна ліга.
У кожній країні є такий вид спорту, що залишає байдужим більшість іноземців.

Національна ліга (англ. National League, НЛ) - одна з двох ліг, складових Головної ліги бейсболу в США і Канаді. Під назвою «Національна» ліга утворилася в 1876 році, але фактично вона продовжила історію аматорської ліги Національної Асоціації Гравців в Бейс Бол (NABBP) і Національної Асоціації Професійних Гравців в Бейс Бол (NAPBBP).

02 лютого 1876 року. У США заснована Національна бейсбольна ліга.

Зараз ліга складається з 15 команд. В кінці кожного сезону чотири кращі команди грають в плей-офф, де вони визначають переможця Національної ліги. Ця команда отримує право зіграти у Світовій серії проти переможця Американської ліги (АЛ). Єдиним значущим відмінністю між двома лігами є правило «Призначеного відбиваючого», введене в 1973 році і чинне тільки в АЛ. Призначений відбиваючий (Хіттер) - це один з гравців команди, що не грає в полі, але якого команда використовує для виходу до бити замість пітчера.

Після закінчення сезону 2006 року найбільший успішною командою в НЛ є «Лос-Анджелес Доджерз», що вигравала звання чемпіона ліги 21 раз. За нею йдуть «Сан-Франциско Джайентс» (20), і «Сент-Луїс Кардиналс» (17). До того ж «Кардіналс» найбільше разів вигравали Світову серію серед команд Національної ліги - 10 разів.

02 лютого 1876 року. У США заснована Національна бейсбольна ліга.