Що означає ім'я Мар'яна

За однією з версій, ім'я походить від злиття двох імен - Марія та Анна, що означає «відкинута благодать» або «сумна грація». За іншою версією, Маріанна або Маріана є жіночою формою імені Маріан (Мар'ян), що в перекладі з латини означає «морський».

Мар'яна: характер та доля

Вся енергетика імені Маріанна або Мар'яна просякнута пристрасністю і схильністю до душевного надриву. У дитинстві і в колі близьких, де вона ще не Маріанна, а Мар'янка, її імпульсивність може мати більш легкий вихід. Проте можливі шишки, пов'язані з гострим самолюбством і дуже емоційним характером, найчастіше змушують її вчитися тримати себе в руках. Але навіть якщо дитинство проходить в тепличних умовах, де на ексцентричні витівки Маріанни дивляться з розчуленням, у дорослому житті конфлікт все одно не уникнути.

Тут і криється головна небезпека, оскільки намагатися придушити емоції – це все одно що пальцем стримувати тиск у паровому котлі. Ще гірше, коли розпещена Маріанна навіть не намагається стримувати свої почуття, адже мало шансів, що люди навколо неї будуть володіти ангельським терпінням і дозволять безкарно ускладнювати собі життя конфліктами з нею. І той і інший варіант занадто далекі від поняття щастя, однак виправити ситуацію насправді не так вже й складно.

У спілкуванні з Мар'яною порада проста – більше довіряйте логіці і менше почуттям. Втім, притаманна їй пристрасність робить Маріанну чуйною і співчутливою людиною, правда, взявшись надати вам допомогу, вона вже може і не випустити вас з-під своєї опіки.

Планета: Марс, Сатурн.

Кольори імені: жовтий, сталевий, бордовий. Найбільш сприятливі кольори: глибокий зелений, синій.

Камінь-талісман: смарагд, лазурит, сапфір.