Що означає ім'я Сергій

Ім'я походить від римського родового імені Сергіус, що означає "високий, вельмишановний".

Сергій: характер та доля

У дитинстві Сергій - слабкий і хворобливий хлопчик. З віком він стає більш міцним, починає займатися спортом. У його характері усе сильніше проявляються мужні риси. Сергій віддає перевагу енергійним діям , але в нього також зберігається здатність і до співпереживання. У роботі Сергій проявляє сумлінність, обов'язковість, завжди виконує свої обіцянки і йому не треба двічі нагадувати про щось. Свою думку про навколишніх воліє тримати при собі. Серед захоплень на першому місці музика й кіно. Бере участь у художній самодіяльності. Сергії часто стають акторами, композиторами, художниками.

З рідними й близькими Сергій покладливий і згідливий, турботливий у відносинах зі своїми батьками. Намагається поводитися так, щоб випадково не нанести образу навколишнім. Зі своїми проблемами Сергій справляється поодинці, не присвячуючи навколишніх у свої щиросердечні переживання.

Сергій у коханні та шлюбі

Сергія приваблюють спокійні й ласкаві жінки. Дуже охоче бере участь у господарських справах по будинку. Майстер на всі руки. Лідерством в сім'ї готовий поступитися дружині, але у важливих питаннях готовий відстоювати свою точку зору. Серед друзів любить розповідати анекдоти. П'яніє повільно.