Що означає ім'я Артур

Ім'я Артур походить від кельтського слова, що означає: великий ведмідь; Артур - ім'я легендарного короля бриттів (V - VIвв.).

Артур: характер та доля

Ці спокійні врівноважені діти - радість для батьків, вони розвиваються, як всі діти, ними всі задоволені, вони слухняні. У школі характер дещо міняється, хлопчики стають запальними й проявляють упертість. Схожі на матір і зовні, і внутрішньо. Захоплюються малюванням, нумізматикою.

"Літні" - замкнуті, не занадто говіркі. "Зимові"- емоційні, займаються боротьбою, боксом, багато читають. Натури захоплені.

Їхні професії: торговельні працівники, стоматологи, хірурги, юристи, художники, кравці, шевці.

Артур у коханні та шлюбі

Одружуються пізно, дуже прив'язані до сім'ї, дітям, але дружинам не допомагають. Охоче їздять у далекі відрядження. Гостинні. "Літні" - бридливі, легко ранимі. Люблять водити машину, але не ремонтувати. "Зимовим" у житті доводиться важко, не всім воно вдається, хоча вони вперті й наполегливі. Перш ніж оженитися, довго вибирають собі наречену, полюбляють високих і струнких дівчат.

Артурам нелегко домогтися успіху. Вони запальні, уперті, часом хитрі. Але завдяки своїй гнучкості все-таки досягають положення в суспільстві. Ревниві. Ранком люблять подовше поспати.

"Осінні" - розважливі. У сім'ї вони, як правило, - остання дитина, тому ростуть розпещеними й непередбачуваними. Легко ранимі й бридливі. "Весняні" - часто хворіють: у них слабкі легені й горло. Дуже чутливі.

Це ім'я для Овна, Козерога, Тельця, Лева. Не підходить воно Терезам, Раку, Скорпіонові, Водолію.