Що означає ім'я Роман

Ім'я походить від латинського слова " Romanus", що означає "римський", "римлянин".

Роман: характер та доля

У дитинстві Роман часто хворіє, можливі навіть небажані ускладнення, тому батькам необхідно стежити за здоров'ям хлопчика. У зв'язку із частими пропусками занять у Романа можуть кепсько йти справи в школі, тут теж йому може знадобитися допомога.

Роман не терпить у житті однаковості. Він раптово може перервати навчання в інституті й піти працювати. Чимсь захопившись, він загоряється й намагається захопити своєю витівкою інших.

Роман у коханні та шлюбі

Роман легко закохується. Не відчуває ніяких докорів совісті при зміні своїх обраниць. Буде довго шукати свій ідеал, поки не знайде ту, котра готова повністю присвятити своє життя йому. Не обов'язково, що, зустрівши таку жінку, Роман буде зразковим чоловіком.

Перший час сімейне життя серйозно буде ускладнене його тягою до розмаїтості відносин, неможливістю зосередитися на одній справі й довести її до кінця.

З появою в сім'ї дітей робиться розсудливим і стає гарним батьком. У сім'ї Роман воліє бути лідером. Але без зайвого диктату. Він охоче допомагає по господарству. Уміє розвеселити навколишніх.