Що означає ім'я Інна. Походження імені

По одній з версій ім'я походить відлатинського слова "inno", що означає "бурхливий потік". За іншою версією має скіфське походження, оскільки вперше згадується у зв'язку з убивством трьох скіфі-християн, яких звали Інна, Ріма і Піна. В подальшому вони потрапили в календар як мученики, а переписувачі выднесли їх імена до жіночих через їх специфічне закінчення.

Інна: характер та доля

Інна з дитинства відрізняється важким характером. Буває впертою до сліз. може довести до сліз і мати. Не прощає навіть маленькі слабкості своїм друзям, а зло, заподіяне їй, не забуває ніколи, хоча сама й не мстива. Має живий розум, здатна здивувати сміливими й оригінальними думками. У вчинках самостійна, не підстроюється під думку навколишніх. Подорослішавши, Інна здатна по необхідності поступитися приємній їй людині, але зробить вона це всупереч своїм принципам. Інна може стати непоганим журналістом, перукарем, інженером, фоторепортером, директором магазину.

Інна у коханні та шлюбі

Шлюб з Інною для будь-якого чоловіка складеться непросто. Від свого обранця Інна чекає абсолютної чесності й відкритості. Вона ревнива, але в її відданості й вірності сумнівів ніколи виникнути не може. Любить дітей і до їхнього виховання ставиться дуже відповідально.

Намагається влаштувати своїх дітей у спортивну секцію, музичну школу. Інна з дитинства вміє добре готувати, їй подобається експериментувати із усілякими рецептами. Розраховує на увагу чоловіка й постійно чекає від нього похвал.