Що означає ім'я Тарас

Давньогрецького походження, означає: неспокійний, бунтар, баламут.

Тарас: характер та доля

Тарас у дитинстві рухливий і впертий. Він завжди вчинить по-своєму, так що краще не витрачати часу на роз'яснення й наставляння - мовчки вислухає, може навіть згідно кивнути головою, але вперто буде рухатися до поставленої мети.

Серед Тарасів зустрічається багато розумних і талановитих людей, однак їм не завжди вистачає активності, щоб реалізувати свої здатності. Лякаючись потенційних труднощів, вони неохоче беруться за нові справи. У Тараса багато ідей, з якими він ділиться з навколишніми, оскільки сам втілити в життя їх не може. У нього недостатньо розвинене честолюбство, і це теж перешкоджає практичним успіхам. Близьких друзів у Тараса небагато, він більш занурений у світ власних переживань, ніж у події навколишнього світу, але якщо людина йому дуже потрібна, знайде можливість із нею близько познайомитися, однак робить це як би з небажанням. Тарас небагатослівний, вільний час любить проводити біля телевізора, за читанням книг.

Тарас у коханні та шлюбі

Тарасові потрібна дружина, що могла б відшкодувати його природну недостачу ініціативи й працьовитості. Він, можна сказати, розцвіте як сім'янин, якщо дружина виявиться практичною жінкою й візьме на себе більшу частину турбот по господарству.

Тарас же в такому випадку повністю займеться зароблянням грошей, а його участь у домашніх справах буде зводитися головним чином до контролю за витратами дружини. При цьому може проявляти дріб'язковість і скнарість. Часто жениться на розведених жінках, діти від першого шлюбу не зупиняють його.