Що означає ім'я Лев

Ім'я походить від "царя звірів" - лева. Вважають запозиченим з грецького  "Λέων"  та латинського слова " Leōn ", що означає "лев".

Лев: характер та доля

У дитинстві Лев - це спокійний і навіть трохи флегматичний хлопчик. Він не плаче по дріб'язках, але якщо його сильно скривдять, то ридання його будуть безутішними. У середовищі своїх однолітків не задирає, але здачі дати може кожному. Любить купатися, ходити в ліс.

Наполегливо домагається поставленої мети. Якщо що обіцяє зробити, то прикладе всі свої сили, щоб стримати дане слово. У характері переважають доброта й щиросердність. Завдяки своїм особистим якостям згодом займає непогане положення в суспільстві. Лев з особливою увагою ставиться до слабких і беззахисних, він завжди готовий прийти на допомогу дітям, хворим. Має терпимість і гнучкість, уміє відмовитися від бажаного. Але границі стриманості Лева не безмежні, після ряду зауважень і попереджень може статись сильний вибух гніву.

Лев у коханні та шлюбі

У жінках Лев найбільше цінує вірність і доброту. Надає великого значення сексуальним відносинам. У юнацькі роки велелюбний. У відносинах із близькими здатний проявляти довготерпіння. Любить грати з дітьми в рухливі ігри.