Що означає ім'я Адріан

Ім'я Адріан - римського (латинського) походження. Походить воно від родового імені Hadrianus, що в перекладі означає "Адріатичний", тобто "той хто походить з Адріатики" або "той, хто родом з берегів Адріатичного моря".

Адріан: характер та доля

У раннім дитинстві Адріани хворобливі, збудливі, доставляють багато турбот батькам. Схожі на матір, по характеру ближче до батька, так само, як і він, уперті й себелюбні. У школі вчаться непогано, рухливі, не всидять на місці!

Люблять свійських тварин - можуть підібрати на вулиці й принести додому щеня або кошеня. Спортом захоплюються тільки "зимові" і "літні", домагаючись високих результатів у гімнастиці, плаванні. Займаються в технічних гуртках. Обов'язкові, завжди приходять вчасно й не терплять необов'язковості інших. "Зимові" Адріани - зі складним характером, уперті й наполегливі. Вони легко сходяться з людьми. Завжди готові сприйняти нову ідею й відстоювати її. Наділені гарною пам'яттю, сміливі, себе в образу не дають. "Літні" - легко ранимі, обирають собі друзів з обережністю. Працьовиті, домагаються значних успіхів у житті. Люблять читати закордонну літературу. У них розвинена здатність бачити проблему в цілому.

Закінчуючи інститут або технікум, не завжди працюють за спеціальністю. Стають інженерами, програмістами, механіками, педагогами, токарями, юристами, адміністраторами, військовими, лікарями, науковцями.

Адріан у коханні та шлюбі

У шлюбі не завжди щасливі, але терпляче намагаються налагодити сімейне життя: допомагають дружині по господарству, багато уваги приділяють дітям.