Що означає ім'я Адам

Буквальний переклад імені Адам з давньоєврейської - "із червоної глини" (земля, з якої, по біблійному сказанню, була створений перша людина). Цим ім'ям нарікають людей у багатьох країнах.

Адам: характер та доля

У ранньому дитинстві названі цим ім'ям хворобливі, ранимі. Не схожі ні на батька, ні на матір. Дуже емоційні, уперті, наполегливі, можуть збрехати. У них багато друзів. Нервова система дуже нестійка. Займаються спортом: футболом, гімнастикою. Деякі Адами, народжені взимку, можуть стати спортсменами високого класу, завдяки своїй наполегливості й навіть упертості домагаються великих результатів. У зрілих літах характер трохи міняється, стає більше спокійним.

Працюють спортивними тренерами, у сільському господарстві - агрономами, ветеринарами; серед них є програмісти й конструктори, кулінари й художники, священики й письменники. У шлюбі їм не дуже щастить, хоча самі вони - гарні батьки сімейства. Складні відносини встановлюються між дружиною й матір'ю Адама: у них повна несумісність. Люблять тварин, природу, часто виїжджають на відпочинок у ліс. Ревниві й уперті, дружинам даремно намагатися командувати ними. Домагаються в житті багато чого завдяки терпінню.

"Зимові" талановиті, з них виходять художники й музиканти. Не люблять багато говорити, воліють діяти, і це сприяє життєвому успіху. "Осінні" - дуже розважливі, але поступливі й не поспішають із висновками.

Адами - не кар'єристи, ідуть до мети важким шляхом. Завжди обмірковують свої слова, не рубають із плеча. Не люблять їздити у відрядження, обачно вибирають собі роботу.

Адам у коханні та шлюбі

Адами у шлюбі щасливі. Не гребують ніякою домашньою роботою. Через свій захопливий характер довго не женяться.